Terug

Volg Vandaag Inside

Veldwijk helpt Sparta aan koppositie

Veldwijk helpt Sparta aan koppositie

2 nov 2018, 22:59

MAASTRICHT (ANP) - Sparta mag zich in ieder geval voor één dag koploper van de eerste divisie noemen. De winnaar van de eerste periodetitel besliste de uitwedstrijd bij MVV Maastricht (2-0), met dank aan een twee treffers van Lars Veldwijk.

Sparta heeft nu een punt meer dan Go Ahead Eagles, dat zaterdag pas in actie komt in de Keuken Kampioen Divisie. De formatie uit Deventer gaat dan op bezoek bij Telstar.

FC Twente kwam in punten gelijk met de Eagles. De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk ging vrij eenvoudig gewonnen (3-1). Peet Bijen, Aitor Cantalapiedra en Michaël Maria scoorden tegen de ploeg die dinsdag nog zo verrassend de tweede keus van PSV uitschakelde in de KNVB-beker. RKC kwam nu niet veel verder dan een treffer in blessuretijd van Dylan Seys.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.