Terug

Volg Vandaag Inside

'Veldbestormer' Lille-Ajax heeft nooit shirt Ziyech gezien

'Veldbestormer' Lille-Ajax heeft nooit shirt Ziyech gezien

6 dec 2019, 13:10

Eerder deze week ontstond er commotie nadat er op eBay een advertentie verscheen waarin het shirt van Ziyech (Lille - Ajax) werd aangeboden. Opmerkelijk, aangezien Ziyech na afloop vertelde zijn shirt aan de vader van de jonge 'veldbestormer' te hebben gegegeven. Vader en zoon werden afgeschilderd als ondankbare geldwolven, maar de zaken blijken anders te liggen.

Het ventje heeft van zich laten horen en vertelt tegen Almarssadpro dat hij het shirt nooit in zijn bezit heeft gehad. Hij was eerder weggegaan bij Lille - Ajax, omdat zijn moeder op hem zat te wachten en daarna heeft een willekeurige persoon tegen Ziyech gezegd de vader van de jonge 'veldbestormer' te zijn en ontving vervolgens het shirt. Deze man zou het shirt op eBay hebben geplaatst. Het hoogste bod staat inmiddels op 11.950 euro.

KIPPENVEL! Hakim Ziyech sluit jonge veldbestormer in zijn armen

Wat zei Ziyech tegen jonge veldbestormer?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.