Terug

Volg Vandaag Inside

Veilige plek voor fans Ajax in Kiev

Veilige plek voor fans Ajax in Kiev

28 aug 2018, 13:39

KIEV (ANP) - Fans van Ajax die de wedstrijd tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League bijwonen, moeten op hun hoede zijn in de hoofdstad van Oekraïne. Groepen Oekraïners zouden de fans van Ajax willen aanvallen.

Na overleg met lokale autoriteiten adviseert de Amsterdamse club de supporters daarom naar het 'Palats Ukraina' te gaan. De politie is daar aanwezig om de veiligheid te waarborgen, aldus de Amsterdamse club op het twitteraccount van Ajax Fancare. Om 20.00 uur lokale tijd worden de supporters vanaf het plein bij het paleis onder begeleiding naar het stadion gebracht.

Supporters die hier geen gebruik van maken, wordt geadviseerd om voorzichtig te doen en met de taxi naar het stadion te reizen. Ajax en Dinamo Kiev spelen dinsdag de beslissende wedstrijd om een plek in de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers verdedigen een voorsprong van 3-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.