Terug

Volg Vandaag Inside

Veerman openhartig over misgelopen transfer: 'Ik heb me wel vrij slecht gevoeld ja'

Veerman openhartig over misgelopen transfer: 'Ik heb me wel vrij slecht gevoeld ja'

12 sep 2021, 17:28

Joey Veerman baalt dat er afgelopen transferwindow geen deal is rondgekomen. De middenvelder heeft vandaag na de derby tussen FC Groningen en sc Heerenveen (1-1) zich openhartig uitgesproken over zijn misgelopen transfer.

'Ja ik heb mij eigen natuurlijk wel op de 30e en 31e wel vrij slecht gevoeld', reageert Veerman in gesprek met ESPN. 'Dat gevoel is nu wel redelijk weg hoor. Wij hebben gewoon een leuke ploeg, ook buiten het voetbal om, dus ik heb het gewoon naar mijn zin in Heerenveen.'

De wedstrijd tussen FC Groningen en sc Heerenveen heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar op een gelijkspel in een sfeervol Euroborg (1-1). Heerenveen handhaafde zich in de subtop van de Eredivisie met 7 punten uit vier duels. FC Groningen heeft twee punten minder en gaat voorlopig als middenmoter door het leven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.