Terug

Volg Vandaag Inside

Veerman lacht om interview Noa Vahle met Hartman: ‘Mooie gozer’

26 nov 2023, 15:11

Joey Veerman moet lachen om het interview van Quilindschy Hartman, waarin de Feyenoorder aan Noa Vahle vertelde dat Veerman en Jerdy Schouten denken dat ze er al zijn in de strijd voor de titel.

Hartman vertelde dat hij tijdens de interlandwedstrijden veel met Veerman en Schouten sprak over de titelrace in de Eredivisie. “Ik moet zeggen: zij denken er vrij makkelijk over. Joey en Jerdy denken dat ze er al zijn, dus dat is alleen maar goed, lachte Hartman.

Het verschil tussen PSV en Feyenoord stond tijdens de interlandonderbreking op zeven punten in het voordeel van de Eindhovenaren. Volgende week treffen de twee elkaar in De Kuip. Hartman voorspelde tijdens het interview met Noa dat PSV voor hun ontmoeting punten zou laten liggen tegen FC Twente. "Ik heb al gezegd: volgende week als ze naar De Kuip komen is het verschil vier en maken we er hopelijk één punt verschil van."

PSV verloor zaterdag echter geen punten op bezoek bij FC Twente, waardoor het verschil tussen de twee teams nog altijd op zeven punten staat. Veerman reageerde na afloop op het interview van Hartman. “Ik heb de afgelopen weken veel met de gasten van Feyenoord gezeten, dus de discussie was leuk afgelopen week. Ik zag het interview van Quilindschy. Dat was wel mooi, dat was gewoon grappig bedoeld. Mooie gozer.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.