Terug

Volg Vandaag Inside

Veerman hoopt op nieuw tandem tijdens EK 2024: 'Er is nog een positie naast De Jong'

Veerman hoopt op nieuw tandem tijdens EK 2024: 'Er is nog een positie naast De Jong'

22 dec 2022, 13:10

Joey Veerman werd door oud-bondscoach Louis van Gaal buiten de selectie voor het WK in Qatar gelaten. Ondanks dat de teleurstelling groot was voor de Volendammer, kijkt hij graag naar de toekomst.

"Ik was er niet bij, ontzettend jammer, maar het is niet anders. Je kan op je kop gaan staan, maar dat levert ook niks op", vertelt Veerman in gesprek met de NOS, die nog altijd niet weet waarom Van Gaal hem niet selecteerde.

"Ik heb er nooit met Van Gaal over gesproken. Wie weet doet de volgende bondscoach dat wel, als ik mijn goals en assists blijf maken", aldus de middenvelder van PSV, die graag alweer vooruit kijkt naar het EK van 2024 in Duitsland en een mogelijke samenwerking met Frenkie de Jong. "Die ga ik er niet uitspelen: die kan volgens mij redelijk ballen. Maar er is nog een positie naast; wie weet dat ik daar ooit kan gaan spelen", concludeert de oud-speler van Heerenveen.

Veerman was in de eerste seizoenshelft een belangrijke speler voor koploper PSV. De middenvelder gaf in 25 wedstrijden 5 assists en wist 7 keer te scoren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.