Terug

Volg Vandaag Inside

Veerman oneens met vraagprijs van Heerenveen: 'Ik vind dit nergens op slaan'

Veerman oneens met vraagprijs van Heerenveen: 'Ik vind dit nergens op slaan'

11 juli 2021, 10:40

Joey Veerman staat in de nadrukkelijke belangstelling van Hellas Verona. De middenvelder mag vertrekken bij sc Heerenveen, maar is van mening dat de Friezen een veel te hoog bedrag vragen.

'Volgens mij hebben de Italianen een heel redelijk bod neergelegd, maar als ik dan hoor wat Heerenveen vraagt kan het weleens een heel moeilijk verhaal worden', reageert Veerman in gesprek met Voetbal International. 'Tien tot twaalf miljoen, dat vind ik gekkigheid. Na een coronajaar met lege stadions is het geld overal wel zo'n beetje op. Dan vind ik dit eerlijk gezegd echt nergens op slaan.'

 'Als het dit jaar niet lukt, gaan we nog een jaar van je genieten en vragen we het volgend seizoen opnieuw. Het plan was om die deze zomer te vinden, maar ik vraag me dus af of het ervan gaat komen. Daarover ben ik teleurgesteld', stelt Veerman.

De 22-jarige middenvelder hoopt dat het snel rond zal komen en laat weten dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn. 'Er zijn meerdere geïnteresseerde clubs waar ik heel positief tegenover sta en Verona is daar één van.'

Chris Woerts liet eerder in onderstaande video weten wie er geïnteresseerd zijn in Joey Veerman.

‘Hellas Verona en Feyenoord in de race voor Joey Veerman’
4:33
‘Hellas Verona en Feyenoord in de race voor Joey Veerman’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.