Terug

Volg Vandaag Inside

Veerman en Veerman fit voor duel met Feyenoord

Veerman en Veerman fit voor duel met Feyenoord

16 feb 2021, 21:45

Joey Veerman kan woensdag met sc Heerenveen de kwartfinale van de KNVB-beker tegen Feyenoord voetballen. De middenvelder haakte zondag nog vlak voor het verloren duel met AZ (3-1) geblesseerd af.

Ook spits Henk Veerman is voldoende fit voor het duel met Feyenoord. Hij ontbrak in de basisformatie voor het duel met AZ maar viel wel in. "Van Henk wist ik wel dat hij weer honderd procent zou zijn", zei trainer Johnny Jansen. "Maar dat Joey er weer bij is, dat is een grote meevaller. We hebben iedereen aan boord."

Heerenveen klopte Feyenoord vorige maand in de Eredivisie (3-0). "Maar dit wordt voor ons de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen tot nu toe", benadrukt Jansen die niet wilde zeggen of hij Feyenoord op dezelfde manier als op 27 januari gaat bestrijden. "Wat geweest is, is geweest", aldus de trainer van Heerenveen. "We zijn toen met een speelstijl begonnen die we door willen ontwikkelen. We worden steeds beter. Op die manier gaan we Feyenoord bestrijden."

De winnaar van het duel tussen Heerenveen en Feyenoord ontvangt Ajax in de halve finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.