Terug

Volg Vandaag Inside

Veelbesproken shirt FC Emmen razend populair

Veelbesproken shirt FC Emmen razend populair

21 sep 2020, 17:06

FC Emmen verdient goed aan de veelbesproken teamshirts met daarop het logo van een winkel voor seksspeeltjes. De KNVB verbood de club om een sponsordeal aan te gaan met de winkel EasyToys uit het nabijgelegen Veendam, maar evengoed zijn er van de bijbehorende shirts al meer dan 1200 verkocht.

Daarom is de verkoopactie van de shirts verlengd tot en met aanstaande donderdag, laat de club weten. 'Omdat ze zó populair zijn, hebben we de verkoop met twee dagen verlengd', aldus FC Emmen op zijn website.

Volgens de KNVB 'is het niet gepast om op wedstrijdkleding sponsoruitingen te tonen die in verband kunnen worden gebracht met de seksindustrie'. De bond oordeelde vorige week dat de deal dus niet door mag gaan.

Zowel FC Emmen als EasyToys zelf reageerde verbaasd op die beslissing. Verslaggever Marlon Braakman sprak met de voorzitter van FC Emmen en de directeur van EasyToys over de situatie.

Ook René vindt het belachelijk dat de sponsordeal niet door mag gaan. Gijp uitte zijn ongenoegen in een uitzending van Veronica Inside en kreeg net als Wilfred en Johan als bedankje een tas vol seksspeeltjes mee naar huis. Lekker man!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.