Terug

Volg Vandaag Inside

Veelbesproken Ihattaren duikt op bij Juve en deelt opvallende boodschap via Instagram

Veelbesproken Ihattaren duikt op bij Juve en deelt opvallende boodschap via Instagram

21 feb 2023, 00:00

Mohamed Ihattaren is na een lange periode weer opgedoken bij Juventus. De veelbesproken aanvallende middenvelder heeft via Instagram de onderstaande video gedeeld, met daarbij een opvallende boodschap: "Wat ons definieert, is hoe we opstaan na een tegenslag."

Ihattaren lijkt dus een terugkeer in het voetbal nog altijd niet te hebben opgegeven. Hij werkt momenteel op het trainingscomplex van De Oude Dame aan zijn fitheid. Eerder meldde La Gazzetta dello Sport dat Juventus van plan is om Ihattaren opnieuw te gaan verhuren. Ihattaren heeft bij Juventus nog een contract tot de zomer van 2025.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Ihattaren weer op vrije voeten maar blijft verdachte

De 21-jarige man uit Utrecht die zondag 12 februari werd aangehouden in Amsterdam is weer op vrije voeten, meldt de politie. Hij geldt nog wel als verdachte. Bronnen meldden eerder aan het ANP dat het gaat om voetballer Mohamed Ihattaren. De politie heeft dat niet bevestigd.

Volgens De Telegraaf wordt Ihattaren verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin. Een politiewoordvoerder kon dinsdagmiddag niet zeggen waar de man van verdacht wordt en of er aangifte tegen hem is gedaan. Wel meldde ze dat het onderzoek in de zaak verdergaat. Maandag meldde de politie dat het huis van de verdachte in Vleuten is doorzocht.

Wesley Sneijder reageerde eerder in Veronica Offside op de arrestatie van Mo Ihattaren. Bekijk de beelden hieronder.

Wesley reageert op aanhouding Ihattaren: 'Ik vind het spijtig'
1:57
Wesley reageert op aanhouding Ihattaren: 'Ik vind het spijtig'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.