Terug

Volg Vandaag Inside

Veel kritiek op kampioenslied Feyenoord: ‘Wat gênant dit!’

Veel kritiek op kampioenslied Feyenoord: ‘Wat gênant dit!’

26 apr 2023, 13:55

Aangezien Feyenoord de titel al kan ruiken, heeft de Rotterdamse formatie ‘De Wannebiezz’ besloten om het kampioenslied uit 2016/17 weer van stal te halen. Dinsdag deelde de band het nummer en de videoclip op Twitter, maar de reacties zijn niet mals.

Het nummer ‘We zijn kampioen' valt totaal niet in de smaak bij de achterban van Feyenoord. “Wat gênant dit, zeg”, aldus één van de reacties op de single. Iemand anders: “Wat een ramp. Ik krijg hier buikpijn, hoofdpijn etc. van. Brrr”. Feyenoord-supporter Rick reageert: “Het is geen Brabant hier he met je carnavalsmuziek…”

Luister het nummer en bekijk de videoclip van 'We zijn Kampioen' hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.