Terug

Volg Vandaag Inside

Veel debutanten bij Jong Oranje

Veel debutanten bij Jong Oranje

16 nov 2018, 20:24

OFFENBACH (ANP) - Jong Oranje speelt vrijdag in het oefenduel met Duitsland met veel nieuwe spelers. Bondscoach Erwin van de Looi heeft voor de ontmoeting in Offenbach voor maar liefst vijf debutanten gekozen. Dat zijn Armando Obispo (PSV), Dani de Wit (Ajax), Deroy Duarte (Sparta), Tahith Chong (Manchester United) en Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen).

De beloften van Nederland hebben zich niet geplaatst voor de eindronde van het Europees kampioenschap van 2019. Van de Looi kiest daarom al voor spelers die hij in de volgende kwalificatiereeks tot zijn beschikking heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.