Terug

Volg Vandaag Inside

Vastgebonden man uit bos gered na uit de hand gelopen seksspel

Vastgebonden man uit bos gered na uit de hand gelopen seksspel

9 mei 2023, 19:14

Een 51-jarige Duitser is woensdag uit een bos in Duitsland gered nadat een seksspel uit de hand gelopen was. Hij werd vastgebonden achtergelaten door een vrouw die hij online ontmoet had, zo meldt NU.nl.

Volgens de lokale politie hadden een fietser en een jager de man ontdekt toen ze geschreeuw hoorden. Zijn handen waren aan elkaar vastgebonden en hij had een panty op zijn hoofd.

De man en vrouw hadden in een bos bij de Duitse stad Bückeburg afgesproken. Toen de vrouw een belletje kreeg, is ze plots bij hem vertrokken. De man vertelde aan de politie dat hij een stanleymes bij zich had, maar dat hij daar niet bij kon komen. De man had onderschat hoe stevig de vrouw de knoop had gelegd. Hij was ongedeerd en weigerde verdere informatie over de vrouw te verstrekken.

De politie is inmiddels begonnen met een onderzoek naar het incident. De vrouw wordt gezocht voor het weigeren van hulp en vrijheidsberoving.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.