Terug

Volg Vandaag Inside

Vardy bedankt voor Engelse ploeg

Vardy bedankt voor Engelse ploeg

28 aug 2018, 17:55

LONDEN (ANP) - De Engelse aanvaller Jamie Vardy houdt zijn interlandcarrière voor gezien. De 32-jarige spits van Leicester City wil zich volledig gaan richten op zijn club. Hij heeft bondscoach Gareth Southgate op de hoogte gebracht van zijn beslissing. In noodgevallen wil Vardy eventueel de nationale ploeg nog wel te hulp schieten.

,,Om eerlijk te zijn, denk ik al een tijdje aan stoppen'', liet hij weten. ,,Ik word er niet jonger op. De bondscoach is bovendien met een verjongingsproces bezig en dat leverde bij het WK in Rusland een goed resultaat op'', doelde Vardy op de vierde plek van Engeland. ,,Het is nu voor Gareth het beste om de jongeren in wie hij vertrouwen heeft in zijn selectie op te nemen en hen voor interlands klaar te stomen.''

Vardy kwam bij het WK weinig aan spelen toe. Zijn reserverol in Rusland heeft volgens hem een rol gespeeld in zijn beslissing om in principe als international te bedanken. ,,Maar als werkelijk iedereen in de aanval geblesseerd is, zal ik geen 'nee' tegen Southgate zeggen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.