Terug

Volg Vandaag Inside

Varane vertrekt na drie jaar bij Manchester United

Varane vertrekt na drie jaar bij Manchester United

14 mei 2024, 12:32

Raphaël Varane is bezig aan zijn laatste seizoen bij Manchester United. De 31-jarige Franse verdediger meldt op Instagram dat hij zijn aflopende contract niet gaat verlengen.

Manchester nam Varane drie jaar geleden over van Real Madrid, waarmee hij vier keer de Champions League en drie keer de Spaanse titel won.

"Het zijn geweldige jaren geweest waarin ik voor deze speciale club mocht spelen", zegt Varane. "De eerste keer dat ik op Old Trafford speelde, was te gek. De sfeer was geweldig. Je moet voor Manchester United hebben gespeeld om dat te kunnen begrijpen."

Varane, die bijna honderd keer in actie kwam voor Manchester United, neemt woensdag in de laatste thuiswedstrijd tegen Newcastle United afscheid van het publiek. Het is nog niet bekend waar de wereldkampioen van 2018 zijn loopbaan vervolgt.

Mogelijk is ook Erik ten Hag bezig aan zijn laatste weken bij Manchester United. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.