Terug

Volg Vandaag Inside

Varane vergroot problemen bij Real Madrid

Varane vergroot problemen bij Real Madrid

30 okt 2018, 14:19

MADRID (ANP) - De problemen bij Real Madrid stapelen zich op. De winnaar van de Champions League verkeert in een sportieve crisis, die maandag leidde tot het ontslag van trainer Julen Lopetegui. Ook de personele problemen worden steeds groter in de Spaanse hoofdstad.

De Franse verdediger Raphaël Varane kampt met een spierblessure, opgelopen in de verloren 'Clásico' zondag tegen FC Barcelona (5-1). De wereldkampioen bleef na rust achter in de kleedkamer. Real Madrid wilde niets kwijt over de hersteltermijn, maar volgens Spaanse media staat Varane een maand aan de kant.

Linksback Marcelo haalde ook het einde van de wedstrijd in Camp Nou niet. De Braziliaan kreeg weer last van zijn kuit, een blessure waardoor Marcelo eerder dit seizoen al wat wedstrijden moest missen. De voor hem ingevallen aanvaller Mariano Diaz hield ook een spierblessure over aan het duel met Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.