Terug

Volg Vandaag Inside

VAR wordt ingezet bij alle duels in play-offs

VAR wordt ingezet bij alle duels in play-offs

7 mei 2019, 20:01

ZEIST (ANP) - Bij alle wedstrijden in de play-offs zal de videoarbiter worden ingezet. Aanvankelijk was afgesproken dat de VAR in de play-offs om promotie/degradatie alleen bij de finales aanwezig zou zijn, maar de KNVB heeft nu besloten om net als in de play-offs om Europees voetbal bij alle wedstrijden de videoscheids te gebruiken.

De VAR gaat nu achter de tv-schermen ook al meekijken in de eerste ronde en de halve finales van de play-offs om promotie/degradatie. Dat zorgt voor twaalf extra wedstrijden. De VAR was dit seizoen al actief bij alle 306 eredivisiewedstrijden, vanaf de kwartfinales van de KNVB-beker en bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

Het besluit om de VAR in de volledige play-offs in te zetten, is volgens de bond genomen vanwege het belang van de wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.