Terug

Volg Vandaag Inside

VAR volgend seizoen in Premier League

VAR volgend seizoen in Premier League

15 nov 2018, 16:59

LONDEN (ANP) - De clubs in de Premier League hebben afgesproken met ingang van seizoen 2019-2020 de videoscheidsrechter (VAR) in te voeren. De Premier League dient nu formeel een verzoek in bij de internationale spelregelcommissie IFAB en de FIFA om de VAR te mogen gaan gebruiken.

Tijdens een vergadering van de clubs werden de bevindingen besproken van de proeven met de VAR en de inzet van de videoscheidsrechter in de FA Cup, de League Cup en de buitenlandse competities. Er is afgesproken dat de 'offline' proeven met de VAR de rest van het seizoen worden voortgezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.