Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside uitgesloten van Gouden Televizier-Ring-verkiezing: 'Het is belachelijk!'

15 juni 2022, 22:19

Televizier heeft aan Vandaag Inside laten weten dat het programma op basis van de reglementen is uitgesloten van deelname aan de Gouden Televizier-Ring-verkiezing: 'De organisatie heeft besloten dat Vandaag Inside niet kan meedoen aan de Gouden Televizier-Ring verkiezing, omdat het format te veel lijkt op Voetbal International, wat al eerder de Gouden Televizier-Ring in ontvangst heeft genomen.' Johan reageert in de uitzending van Vandaag Inside op die beslissing: 'Het is belachelijk!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.