Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside maandagavond weer terug op de buis!

Vandaag Inside maandagavond weer terug op de buis!

15 jan 2024, 08:30

De afgelopen weken genoten Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp van een welverdiende vakantie, maar goed nieuws voor alle kijkers van Vandaag Inside: de mannen keren maandagavond weer terug op de televisie.

Vanavond zal het trio weer helemaal opgeladen terugkeren voor een nieuwe reeks van Vandaag Inside. De talkshow, waarin de mannen op geheel eigen wijze de actualiteit bespreken, is vanaf vanavond - 15 januari - iedere werkdag vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6.

Wilfred keert maandag ook weer terug met Veronica Offside. In de uitzending van maandagavond schuiven Wim Kieft, Andy van der Meijde én Dick Advocaat aan.

De afgelopen twee weken was Hélène Hendriks te zien met De Oranjewinter. Bekijk de hoogtepunten hieronder terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.