Terug

Volg Vandaag Inside

René over avontuur Advocaat bij Curaçao: ‘Dick hoeft zich maar om één ding zorgen te maken…’

28 feb 2024, 11:28

René van der Gijp heeft zich in Vandaag Inside uitgelaten over de professionele werkwijze van Dick Advocaat. De 76-jarige trainer besloot in januari nog één keer aan de slag te gaan in het trainersvak en is inmiddels bondscoach van de nationale ploeg van Curaçao. Volgens René moet Advocaat zich daar voornamelijk druk maken om één ding… Bekijk het in bovenstaande video!

Eerder was Advocaat o.a. bondscoach van België waar hij Romelu Lukaku in 2010 liet debuteren, de 30-jarige spits is Advocaat nog altijd niet vergeten bleek na afloop van Feyenoord - AS Roma. Bekijk de video hieronder.

Lukaku doet de groeten aan Dick Advocaat: 'Ik ben hem dankbaar voor de kansen die hij mij heeft gegeven'
1:35
Lukaku doet de groeten aan Dick Advocaat: 'Ik ben hem dankbaar voor de kansen die hij mij heeft gegeven'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.