Terug

Volg Vandaag Inside

Marieke Derksen hoort uitspraken van Johan in Vandaag Inside: 'Nu ga je te ver!'

Marieke Derksen hoort uitspraken van Johan in Vandaag Inside: 'Nu ga je te ver!'

1 juni 2022, 22:15

Marieke Derksen, de dochter van Johan, zit woensdagavond te kijken naar Vandaag Inside. Johan, Wilfred, René en Job Knoester spraken - hoe kan het ook anders - over kunst en daarbij deed Johan een uitspraak die Marieke niet kon bekoren.

Johan zei in het programma: 'Ik was bij die Van Gogh-tentoonstelling en ik kon als leek maar tot één conclusie komen: Een hele zwakke schilder. Ik vond er niks aan, het was niet aan mij besteed.'

Marieke reageert op Twitter met een knipoog op die uitspraken: 'Nou kan ik heel veel hebben hoor van Johan. Een mediarel, mij belachelijk maken, in de zomer nog steeds jasjes van tweed dragen, et cetera. Maar Vincent van Gogh een zwakke schilder? Nu ga je te ver Derksen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.