Terug

Volg Vandaag Inside

Johan twijfelt aan echtheid van klap Will Smith: 'Er klopt iets niet'

Johan twijfelt aan echtheid van klap Will Smith: 'Er klopt iets niet'

28 mrt 2022, 23:12

Johan Derksen vermoedt dat de klap die Will Smith zondagavond tijdens de uitreiking van de Oscars gaf aan Chris Rock mogelijk in scène is gezet. Dat vertelde hij maandagavond in de uitzending van Vandaag Inside. Johan stelde dat het 'echt zo'n filmklap' was en dat er iets vreemds mee aan de hand is.

'Het leek net of hij hem niet raakte. Ik vertrouw ze voor geen meter. Het blijven comedians, die twee,' zei Johan over het veelbesproken incident. 'Ze kunnen ook afgesproken hebben: we zorgen voor een grote sensatie.'

'Ik heb het nu een paar keer gezien en ik denk: er klopt iets niet,' zo ging de besnorde analist later verder. 'Die gozer had anders ook naar zijn kop gegrepen. Het is echt zo'n filmklap. Als je die gozer een klap geeft, heeft hij toch een tand door z'n lip of een bloedneus?'

René was het met Johan eens. Wel twijfelt hij nog, omdat Will Smith later stond te huilen bij het in ontvangst nemen van zijn Oscar. 'Of je moet dat ook faken... Dat gaat helemaal nergens over', zei hij.

René vindt wel dat Chris Rock als komiek alles zou mogen zeggen. 'Voor mij mag een comedian alles roepen', zei hij stellig. 'Harde grappen moeten kunnen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.