Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Oranje-international: 'Die jongen heeft gewoon een hele grote fout gemaakt'

Johan over Oranje-international: 'Die jongen heeft gewoon een hele grote fout gemaakt'

5 aug 2022, 11:54

Georginio Wijnaldum vervolgt zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid bij AS Roma. In Rome werd de middenvelder woensdagavond enthousiast onthaald door vele supporters. De winnaar van de Conference League huurt Wijnaldum naar verluidt voor een jaar van Paris Saint-Germain, met een optie tot koop.

Wijnaldum stapte vorig jaar transfervrij over van Liverpool naar PSG en ondertekende in de Franse hoofdstad een lucratief driejarig contract. De oud-speler van Feyenoord, PSV en Newcastle United begon het seizoen bij PSG als basiskracht, maar raakte zijn plek al snel kwijt.

De middenvelder ontbrak eind vorig seizoen ook in de selectie van Oranje voor de start van de Nations League, hoewel hij normaal gesproken na Virgil van Dijk de tweede captain is. Bondscoach Louis van Gaal zei dat hij ontevreden was over het spel van Wijnaldum in de nationale ploeg.

Johan Derksen reageerde donderdagavond op de keuze van Wijnaldum om vorig jaar de overstap te maken naar Paris Saint-Germain: "Een jaar niet spelen gaat je niet in je koude kleren zitten. Die jongen heeft gewoon een hele grote fout gemaakt."

"Hij zat bij een van de leukste teams van Europa (Liverpool, red.), waar ze het leukste voetbal spelen, en die kiest dan ordinair voor geld," vervolgde hij. René was het eens met Johan: "En een trainer die dol op je is (Jürgen Klopp, red.). Wat moet je dan nog meer? Beter kun je het niet hebben."

Johan en René reageerden woensdagavond ook op de situatie van Mohamed Ihattaren bij Ajax. Bekijk het in de video hieronder.

René en Johan over Mohamed Ihattaren: 'Het is elke keer iets!'
2:36
René en Johan over Mohamed Ihattaren: 'Het is elke keer iets!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.