Terug

Volg Vandaag Inside

Inval in huis Jetro Willems: twee vuurwapens gevonden

3 apr 2023, 22:57

In de woning van de bekende voetballer Jetro Willems aan de Noordersingel in Barendrecht is maandagochtend een politie-inval geweest. De speler van sinds kort FC Groningen (en vroeger onder meer Sparta en PSV) was niet in de villa aanwezig. De politie heeft wel een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Dordtenaar aangehouden. Tevens zijn er twee vuurwapens in beslag genomen, meldt het Barendrechts Dagblad.

Het is onduidelijk of de 29-jarige Willems nog op dit adres woont, omdat hij in dienst is van de Groningse voetbalclub in de Eredivisie. Het is dus ook onduidelijk of hij iets te maken heeft met de vuurwapens in zijn woning.

Wel heeft de ex-international nog een bedrijf op dit Barendrechtse adres, te weten Jetro Willems Clothing BV. Een woordvoerder van de politie Rotterdam wilde maandagavond niet veel kwijt. Het zou mogelijk om een lopend onderzoek gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.