Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside verkozen tot Website van het Jaar!

Vandaag Inside verkozen tot Website van het Jaar!

24 nov 2023, 13:29

De website van Vandaag Inside is verkozen tot Website van het Jaar! Dat werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens een speciale uitreiking, die plaatsvond in Circa Amsterdam.

VandaagInside.nl won de prijs voor Beste Website in de categorie Media en troefde daarmee elf andere genomineerden af, waaronder Netflix, Viaplay en Videoland.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope. Het de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.