Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside-trio sluit deelname aan Expeditie Robinson uit

Vandaag Inside-trio sluit deelname aan Expeditie Robinson uit

5 sep 2022, 15:55

De makers van Expeditie Robinson hoeven Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp niet te bellen. Het Vandaag Inside-trio ziet het niet zitten om deel te nemen aan het survivalprogramma. 

“Nee, ik zou dat nooit doen. Die gekke kunsten allemaal. Dat is meer voor jonge mensen”, zegt Johan bij Vandaag Inside over Expeditie Robinson. 

René is het daarmee eens. “Daar zijn wij echt te oud voor, man. Als ik jong zou zijn, zou ik het nog wel proberen, maar nu kan dat niet meer.”

Ook Wilfred moet er niet aan denken. “Nee”, lacht hij. “Wat een ramp, man.”

De Slimste Mens

Deelname aan De Slimste Mens ziet Johan ook niet zitten. “Ik durf daar niet heen, want als je pech hebt, kom je over als een notoire domoor. Er zijn haast geen programma’s in de amusementssector waar ik graag aan mee zou doen”, besluit hij. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.