Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside-petitie tegen uitsluiting van Televizier-Ring al 37.000 keer ondertekend

Vandaag Inside-petitie tegen uitsluiting van Televizier-Ring al 37.000 keer ondertekend

17 juni 2022, 09:41

De petitie van Vandaag Inside om de organisatie achter de Televizier-Ring over te halen het programma toch deel te laten nemen aan de publieksprijs is, op het moment van schrijven, al 37.000 keer ondertekend.

Vandaag Inside is door Televizier uitgesloten van deelname aan de Gouden Televizier-Ring-verkiezing, omdat het format te veel lijkt op Voetbal International, wat in 2011 de Gouden Televizier-Ring al heeft gewonnen. In de reglementen voor de tv-prijs staat al jaren dat programma's die de prijs al eens hebben gewonnen óf een al te gelijkende spin-off zijn niet meer kunnen winnen. 'Vandaag Inside is in onze ogen een te gelijkende spin-off’, zegt een woordvoerder van de Gouden Televizier-Ring.

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn het niet eens met deze keuze. 'Het is een nieuwe show', zei Genee in de uitzending van woensdag. 'Het is een ander programma met andere onderwerpen', stelde Derksen. Volgens hem is de organisatie van de Televizier-Ring 'gewoon bang dat we weer winnen.'

Vind jij ook dat Televizier Vandaag Inside alsnog kans moet laten maken op de Gouden Televizier-Ring? Teken dan HIER de petitie!

LET OP: Vergeet na het ondertekenen je handtekening niet te bevestigen via de mail.

Vandaag Inside start petitie tegen uitsluiting van deelname aan Gouden Televizier-Ring-verkiezing
3:36
Vandaag Inside start petitie tegen uitsluiting van deelname aan Gouden Televizier-Ring-verkiezing

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.