Terug

Volg Vandaag Inside

Maak kans op twee VIP-tickets voor een uitzending van Vandaag Inside Oranje!

Maak kans op twee VIP-tickets voor een uitzending van Vandaag Inside Oranje!

Vandaag Inside Oranje nieuws

10 juni 2024, 10:00

Vanaf vrijdag 14 juni keren Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp terug op SBS6 met Vandaag Inside Oranje! Wil jij kans maken op twee VIP-tickets voor het bijwonen van een uitzending in Hilversum? Schrijf je dan »hier« in voor het maken van een proefrit in de Opel Corsa en maak kans!

Een Europees Kampioenschap is niet compleet zonder de meest besproken talkshow van Nederland. In Vandaag Inside Oranje geven Johan, Wilfred en René van 14 juni tot en met 14 juli elke dag hun kijk op het nieuws en het EK. Met wisselende gasten bespreekt het trio de voortgang van Oranje en de actuele zaken die Nederland die dag bezighouden.

Opel mag in totaal acht personen blij maken met een unieke prijs: twee VIP-tickets voor het bijwonen van een uitzending van Vandaag Inside Oranje! Je krijgt een korte rondleiding achter de schermen, een mooie plek in de studio én mag op de foto met Johan, Wilfred en René.

Wil jij kans maken op deze unieke prijs? Schrijf je dan »hier« in voor een proefrit, rijd net als de gasten van Vandaag Inside Oranje in de Opel Corsa, en maak kans op twee VIP-tickets voor het bijwonen van een uitzending in Hilversum!

Deel dit artikel

Link gekopieerd