Terug

Volg Vandaag Inside

Als VIP naar Vandaag Inside Oranje? Doe mee aan onze winactie!

Als VIP naar Vandaag Inside Oranje? Doe mee aan onze winactie!

Van 14 juni tot en met 14 juli zijn Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op SBS6 te zien met Vandaag Inside Oranje! Wil jij kans maken op twee VIP-tickets voor het bijwonen van een uitzending in Hilversum? Schrijf je dan »hier« in voor het maken van een proefrit in de Opel Corsa en maak kans!

Een Europees Kampioenschap is niet compleet zonder de meest besproken talkshow van Nederland. In Vandaag Inside Oranje geven Johan, Wilfred en René van 14 juni tot en met 14 juli elke dag hun kijk op het nieuws en het EK. Met wisselende gasten bespreekt het trio de voortgang van Oranje en de actuele zaken die Nederland die dag bezighouden.

Opel mag in totaal acht personen blij maken met een unieke prijs: twee VIP-tickets voor het bijwonen van een uitzending van Vandaag Inside Oranje! Je krijgt een korte rondleiding achter de schermen, een mooie plek in de studio én mag op de foto met Johan, Wilfred en René.

Wil jij kans maken op deze unieke prijs? Schrijf je dan »hier« in voor een proefrit, rijd net als de gasten van Vandaag Inside Oranje in de Opel Corsa, en maak kans op twee VIP-tickets voor het bijwonen van een uitzending in Hilversum!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.