Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside-onderbroek, bedoeld voor Van Gaal, levert prachtig bedrag op voor Missie 538

Vandaag Inside-onderbroek, bedoeld voor Van Gaal, levert prachtig bedrag op voor Missie 538

23 dec 2022, 08:06

Noa Vahle was afgelopen dinsdag te gast bij Radio 538 en ze bracht natuurlijk iets mee voor de Missie 538-veiling. De items leverden een prachtig bedrag op voor het Prinses Máxima Centrum.

Noa bracht een WK-bal mee, een OneLove-aanvoerdersband én een oranje Vandaag Inside-onderbroek, die eigenlijk bedoeld was voor Louis van Gaal: "Maar als je er in de kwartfinale uitgaat, dan verdien je 'm niet," aldus Noa.

Donderdagavond sloot de veiling van de items die Noa meebracht, en ze brachten samen het prachtige bedrag van 1425 euro op! Meebieden op andere items op de Missie 538-veiling kan »hier«!

Bekijk in de video hieronder het gesprek met Noa op Radio 538!

Noa Vahle gaat een officiële WK-bal veilen!
3:39
Noa Vahle gaat een officiële WK-bal veilen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.