Terug

Volg Vandaag Inside

‘Vandaag Inside niet voor intellectuelen, maar intellectuelen met dementie vinden het misschien wel leuk’

8 feb 2024, 14:30

Maarten van Rossem heeft nog maar eens laten doorschemeren geen fan te zijn van Vandaag Inside. Dat deed de 80-jarige historicus ditmaal in de PowCast, een podcast van PowNed.

“Vandaag Inside is een boerenlullen-programma. Ik geef toe: ik kijk er nooit naar…. maar ik vind het een vrij stom programma”, zo zegt de immer goedlachse Van Rossem. “Ik heb ook de indruk dat ze vrijwel bewust koersen op niet de allerintelligentste kijker in Nederland.”

“Zelf kijken ze diep neer op het grachtengordel volk”, vindt Van Rossem. “Maar laten we zo zeggen: Vandaag Inside is niet bestemd voor intellectuelen. Ja, je hebt natuurlijk intellectuelen die aan een vorm van dementie lijden, die vinden het misschien wel leuk, dat zou kunnen.”

René van der Gijp rekende onlangs in Vandaag Inside af met eerdere kritiek van Maarten van Rossem op het Vandaag Inside-publiek. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.