Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside keert komende maandag weer terug op de buis!

Vandaag Inside keert komende maandag weer terug op de buis!

13 jan 2024, 12:41

Op dit moment genieten Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp van een welverdiende vakantie, maar níet getreurd: de mannen keren aankomende maandag weer terug op de televisie.

Op maandag 15 januari keert het trio weer helemaal fris en fruitig terug. Vandaag Inside, waarin de mannen op geheel eigen wijze de actualiteit bespreken, is vanaf 15 januari iedere werkdag vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6.

Onlangs blikte Johan Derksen alvast vooruit op het nieuwe jaar. Bekijk de nieuwjaarsboodschap van Johan terug in de video hieronder!

Hélène hoort nieuwjaarsboodschap van Johan: 'Lekker begin van het jaar'
1:09
Hélène hoort nieuwjaarsboodschap van Johan: 'Lekker begin van het jaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.