Terug

Volg Vandaag Inside

'Vandaag Inside is een programma wat fijn is om in te schakelen en het kijkt makkelijk weg'

'Vandaag Inside is een programma wat fijn is om in te schakelen en het kijkt makkelijk weg'

1 juli 2022, 21:32

Renze Klamer begint maandag met zijn talkshow RENZE op RTL4. Mediaverslaggever Kitty Herweijer van De Telegraaf denkt dat Klamer in de zomer een goed gat vult, maar dat er voor de rest te veel programma's zijn die op elkaar lijken. Herweijer is daarentegen wel positief te spreken over Vandaag Inside.

'Het is bijna niet bij te houden hoeveel talkshows er zijn', zegt Herweijer in een video-item van De Telegraaf. 'Ik denk eerlijk gezegd dat er te veel herhaling is van dezelfde dingen. Dus ik denk op zich dat er ruimte is voor avond TV en dit soort programma's als van Renze Klamer, maar het gebeurt eigenlijk allemaal op dezelfde manier. En je ziet ook programma's die daarvan afwijken, zoals Vandaag Inside en De Avondshow met Lubach, dat is natuurlijk geen talkshow, maar wel gericht op de actualiteit.'

'Je ziet dat die programma's eigenlijk het beste scoren', gaat Herweijer verder. 'En dat is dus zo, omdat al die andere programma's zoveel op elkaar lijken, die jagen op dezelfde gasten en heel vaak worden ook gewoon dezelfde thema's aan tafel besproken. Dat is natuurlijk een beetje saai.'

Herweijer denkt vooral dat het ontbreekt bij verschillende talkshows aan het initiatief nemen voor nieuwe rubrieken. 'De Wereld Draait Door is natuurlijk heel dominant geweest de afgelopen vijftien jaar. Ik denk dat er gewoon te weinig risico wordt genomen qua innovatie. Het is allemaal echt ontzettend braaf. En ik denk dat daarom mensen ook graag Vandaag Inside kijken, omdat het een programma is om fijn in te schakelen. De andere programma's hebben toch een beetje een bibliotheek sfeer', aldus Herweijer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.