Terug

Volg Vandaag Inside

 'Vandaag Inside is een kroeg waar je heel graag stamgast wilt zijn'

'Vandaag Inside is een kroeg waar je heel graag stamgast wilt zijn'

4 mei 2023, 15:10

Entertainmentverslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf denkt dat vertrouwdheid de kracht is van het programma Vandaag Inside. Hij denkt dat de televisiekijker momenteel behoefte heeft aan vrienden op tv en die vindt in Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

De mediajournalist is er van onder de indruk dat Vandaag Inside is uitgegroeid tot de best bekeken talkshow van Nederland met elke dag kijkcijfers rond het miljoen: "Ontzettend knap hoe zij dat voor elkaar hebben gebokst. Ik denk dat het geheim de vertrouwdheid is. Ze zijn er het hele jaar door." 

Ook denkt hij dat Johan, Wilfred en René inmiddels vrienden van de kijker zijn geworden: "Het is eigenlijk een kroeg waar je heel graag stamgast wilt zijn omdat je benieuwd bent naar de mening van jouw vrienden. Als je er iedere avond naar zit te kijken kan je ze inmiddels wel vrienden noemen. Ik denk dat dat het recept is waardoor zij zo goed scoren op dit moment. De kijker heeft behoefte aan een maatje", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.