Terug

Volg Vandaag Inside

'Vandaag Inside is de enige talkshow, waarin de hoofdrolspelers om zichzelf kunnen lachen'

'Vandaag Inside is de enige talkshow, waarin de hoofdrolspelers om zichzelf kunnen lachen'

17 jan 2024, 14:19

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp is in gesprek met Veronica Superguide lovend over de zelfspot en de manier waarop iedereen in elkaars waarden wordt gelaten in Vandaag Inside.

Volgens Tina hebben Johan, Wilfred en René een streepje voor op de rest van de talkshows door hun zelfspot. “Vandaag Inside is de enige talkshow in Nederland waarin de hoofdrolspelers om zichzelf kunnen lachen. Je mag jezelf best serieus nemen, maar je moet wel om jezelf kunnen lachen. Bij Op1 heeft niemand dat, net zomin als bij Khalid & Sophie. De laatste presentator die het bij de NPO had, was Jeroen Pauw. Die kon met zijn flair, en als het moment het toeliet, ook wel zelfspot hebben. Dat zie je nu niet meer.

"Bij Vandaag Inside laten ze je gewoon jezelf zijn. Er zit geen oordeel in", vervolgt Tina. “Op1 is bijvoorbeeld veel belerender. Daar hoor je: we moeten dit, we moeten dat. Als kijker zit je daar helemaal niet op te wachten, als je na een lange dag op de bank neerploft. Sterker: je krijgt er een slecht gevoel van, omdat je nog steeds die warmtepomp niet hebt en je je plastic flessen nog niet hebt weggebracht.”

Volgens Tina hebben de mannen van Vandaag Inside overigens wel een sterkte mening: "Maar het is aan jou als kijker hoe je daar verder mee omgaat."

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21:35 uur te zien bij SBS6. Kijk hieronder de hoogtepunten van dinsdag terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.