Terug

Volg Vandaag Inside

'Vandaag Inside heeft het héél knap gedaan, dat wil ik toch even memoreren'

'Vandaag Inside heeft het héél knap gedaan, dat wil ik toch even memoreren'

27 dec 2022, 00:00

Tijdens de uitreiking van de AD Media Prijzen wilde verslaggever Dennis Jansen nog even wat kwijt over Vandaag Inside. Alle programma's van SBS waren namelijk genomineerd voor 'Meest infantiele programma op de Nederlandse tv', behalve de dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

"Vandaag Inside, daar wil ik toch wel even iets over memoreren", begint Jansen in de AD Media Podcast over Vandaag Inside. "Want die hebben het toch eerlijk gezegd héél knap gedaan. Die hebben dus zeven dagen per week tijdens het WK televisie gemaakt. Ze waren wel kapot met ze drieën: Genee, Gijp en Derksen. Maar ik vind toch dat ze het knap hebben gedaan. Dat wil ik toch even memoreren."

"Want alle talkshows…", vervolgt Jansen. "Bij RTL doen ze drie maanden op en af en bij Op1 doen ze één avond. En ze (Vandaag Inside, red.) hadden toch ook elke week knappe kijkcijfers. En ze hebben volgens mij ook een week extra vrij gekregen. Zestien januari zijn ze er weer in plaats van negen januari", aldus AD-verslaggever Dennis Jansen.

De prijs voor ‘het meest infantiele programma van 2022' ging uiteindelijk naar zanger Mart Hoogkamer dankzij zijn NPO 3-show Mart op de piste, waarin hij met een paar vrienden op skivakantie gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.