Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside en De Oranjezomer in Top 5 van kijkcijferhits van 2023

Vandaag Inside en De Oranjezomer in Top 5 van kijkcijferhits van 2023

13 dec 2023, 17:36

Vandaag Inside én De Oranjezomer staan in de Top 5 van kijkcijferhits van Tina Nijkamp. De kijkcijferexpert deelde haar Top 5 op Instagram.

Vandaag Inside staat zelfs op een gedeelde eerste plaats, samen met RTL Boulevard. Tina Nijkamp zegt erover: "Kijkcijfers stegen door naar boven de miljoen en dat elke werkdag, 200 keer per jaar." Vandaag Inside is iedere werkdag vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6.

De Oranjezomer is na De Slimste Mens (plek 2), B&B Vol Liefde (plek 3) en de klassiekers Wie is de Mol?, Even Tot Hier, Heel Holland Bakt en The Masked Singer (plek 4) terug te vinden op de vijfde plaats: "Mooie zomerscores. 700 tot 900 duizend kijkers voor Hélène," aldus Tina.

De Oranjezomer was afgelopen zomer wekenlang te zien bij SBS6. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontving Hélène wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Het programma greep naast de Gouden Televizier-Ring, maar Hélène (Televizier-Ring Presentator) en Noa (Televizier-Ring Talent) vielen wel in de prijzen. Op 1 januari 2024 keert Hélène twee weken lang terug op SBS6 met De Oranjewinter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.