Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside dreigt naast prestigieuze prijs te grijpen

Vandaag Inside dreigt naast prestigieuze prijs te grijpen

7 sep 2022, 20:07

‘Koffie met…’, een online rubriek van Vandaag Inside, is genomineerd voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022, maar dreigt naast de prestigieuze prijs te grijpen…

‘Koffie met…’ is één van de 25 kanshebbers, maar zit - als we de laatste tussenstand mogen geloven - níet tussen de huidige top 7, die woensdagavond bekend werd gemaakt in de uitzending van RTL Boulevard. 

We zien de Koffie met-mannen begin oktober héél graag in smoking terug op het Televiziergala, dus doen nog één keer een beroep op de kijker. 

Help jij Vandaag Inside / 'Koffie met...' aan de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022? Klik »HIER« om je stem uit te brengen en vergeet je stem niet te bevestigen via je mail.

Let op: je dient ook te stemmen in de overige categorieën, maar dit mogen blanco stemmen zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.