Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag in 2019: Ajax verslaat Tottenham Hotspur in Londen

Vandaag in 2019: Ajax verslaat Tottenham Hotspur in Londen

30 apr 2020, 11:50

Op 30 april 2019 wordt de halve finale van de Champions League gespeeld. Ajax schakelde eerder al Real Madrid en Juventus uit en de volgende tegenstander is Tottenham Hotspur. Spurs versloegen Borussia Dortmund en Manchester City.

Ajax is de hele avond dominant en doet zichzelf eigenlijk tekort met maar één doelpunt. Donny van de Beek is de grote man in Londen. Hij tekent voor de 0-1 en is de hele wedstrijd een plaag voor het middenveld en de verdediging van Tottenham.

De Amsterdammers kwamen niet verder dan 0-1 en mistte ook veel kansen. Zo schoot David Neres in de slotfase nog op de paal. Het uitblijven van meerdere doelpunten in Londen zal Ajax nog lang achtervolgen. Een week later scoort Lucas Moura namelijk in de 96ste minuut de 2-3 in Amsterdam en daardoor gaat Tottenham naar de finale.

Het hele Champions League-seizoen van Ajax terugkijken? Check het hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.