Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast: Valentijn Driessen en Martijn Krabbendam

Vanavond te gast: Valentijn Driessen en Martijn Krabbendam

6 mrt 2020, 20:00

Vanavond schuift Valentijn Driessen weer eens aan bij Veronica Inside. De chef voetbal van De Telegraaf en 'voorzitter van de Ten Hag-fanclub' komt ongetwijfeld de algehele malaise bij Ajax bespreken.

Is er na het grote verval bij Ajax sprake van een crisis? Valentijn heeft het laatste nieuws.

Naast Valentijn Driessen is ook Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam te gast in de studio. In tegenstelling tot Ajax gaat het Feyenoord onder Dick Advocaat wel voor de wind. De Rotterdammers staan in de finale van de TOTO KNVB Beker en in de competitie is het gat met koploper Ajax slechts zes punten.

Moet Ten Hag zijn spullen pakken? Hoe moet Ajax het tij keren? Gaat Feyenoord nog kampioen worden? Blijft Dick bij Feyenoord? Veronica Inside, 20:30 uur bij Veronica!

Vorig jaar schatte Martijn Krabbendam de waarde van de Feyenoord-selectie in op 20 miljoen. Zou hij daar inmiddels op teruggekomen zijn?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.