Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Wim Kieft en Chris Woerts

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Wim Kieft en Chris Woerts

15 nov 2021, 16:20

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Wim Kieft zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Chris Woerts zit vanavond aan het kleine tafeltje.

Voor het Nederlands voetbal was het een weekend om snel te vergeten. Oranje gaf zaterdag een 0-2 voorsprong weg tegen Montenegro en liet zo de eerste kans op directe plaatsing voor het WK liggen. Met een gebroken heup gaat Louis van Gaal dinsdagavond in een dug-out van een lege Kuip zitten voor de allesbeslissende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noorwegen in de WK-kwalificatie. 'Ik heb pijn maar kan alles doen', blikte hij tijdens persconferentie vooruit. 'En ik heb er alle vertrouwen in dat we ons kwalificeren.'

Verder is er in Zeist bij de KNVB nog geen knoop doorgehakt over het verzetten van de competitie. PSV en Feyenoord willen dat de competitiewedstrijden van de komende weken worden uitgesteld nu publiek voorlopig niet welkom is in de voetbalstadions. De nummers 2 en 3 van de Eredivisie hebben die voorkeur bij de KNVB uitgesproken. Chris Woerts zal ons uiteraard op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen hierover.

Kortom, er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.