Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Wim Kieft en Bas Nijhuis

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Wim Kieft en Bas Nijhuis

23 mrt 2020, 18:12

Vanavond opnieuw zonder publiek, maar wel een bomvolle uitzending. Wim Kieft is de gast aan tafel en ook Bas Nijhuis komt langs, helaas mag hij zijn zussen vandaag niet meenemen.

Er is niet gevoetbald dit weekend, maar er is wel genoeg gebeurd. De coronacrisis neemt toe en de ziekenhuizen in Brabant lopen vol. Moeten hele land in lockdown?

Lockdown of geen lockdown, René zit toch wel thuis en zag weer een ploeterende Harry Mens voorbij komen. De presentator kapte een gast in Business Class abrupt af en beëindigde vervolgens het programma.

Ook verschenen er deze week beelden van René en Louis van Gaal als spelers. De twee oud-teamgenoten kregen het in de wedstrijd PSV - Sparta (1986) met elkaar 'aan de stok' om een vermeende schwalbe van René. De twee deden beide een perfecte reconstructie van de schwalbe, zie HIER de beelden.

Als klap op de vuurpijl gaan de mannen facetimen met Danny Vera die momenteel in quarantaine zit. De zanger speelt speciaal voor Veronica Inside zijn nieuwste nummer via facetime!

Alle ingrediënten voor een topshow vanavond zijn aanwezig. Kijken dus, Veronica Inside 20:30 uur bij Veronica!

VIDEO - Wim ziet klassiek fragment over ‘zelfingenomen’ Aad de Mos

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.