Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Valentijn Driessen en Bram Moszkowicz

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Valentijn Driessen en Bram Moszkowicz

19 nov 2021, 14:41

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Valentijn Driessen zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Sam Hagens en Bram Moszkowicz zitten vanavond aan het tafeltje.

'Grillig Oranje niet als favoriet maar als outsider naar WK', schreef Valentijn deze week in zijn column voor De Telegraaf nadat Oranje zich had geplaatst voor het eindtoernooi in Qatar. Valentijn stelde dat de onvoorspelbaarheid van dit Oranje tegelijk een kracht en een zwakte is en het team van elk land kan winnen, maar net zo goed kan verliezen.

Voormalig strafadvocaat Bram Moszkowicz laat vanavond zijn licht schijnen over twee actuele zaken rondom Rai Vloet en Quincy Promes. Oranje-international Quincy Promes wordt vervolgd voor poging tot doodslag op zijn neef. Heracles Almelo-middenvelder Vloet werd afgelopen weekend aangehouden nadat hij betrokken raakte bij het verkeersdrama op de snelweg A4 bij Hoofddorp, waarbij een jongetje van 4 jaar raakte zwaargewond en later overleed in het ziekenhuis.

Verder komt Sam Hagens ons op de hoogte brengen over de laatste ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen. Duitsland sluit bijvoorbeeld een volledige lockdown niet uit en Oostenrijk gaat een vaccinatie tegen COVID-19 met ingang van februari verplichten voor alle inwoners. Het kabinet worstelt nog met de 2G-regel. De PVV, SP, GL, SGP, FvD en BVNL toonden zich hoe dan ook tegen het coronatoegangsbewijs en al helemaal tegen 2G.

Kortom, er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.