Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Valentijn Driessen

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Valentijn Driessen

26 feb 2021, 17:00

Vanavond staat er weer een nieuwe Veronica Inside op het programma met dit keer te gast: Valentijn Driessen. Uiteraard wordt hij zoals altijd vergezeld door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Ook deze week werd er weer volop gevoetbald. Zo stonden er opnieuw een aantal achtste finales op het programma. Dinsdag was de wedstrijd Atlético Madrid - Chelsea te zien bij SBS6 en woensdag was dat Atalanta - Real Madrid. Gisteren kwamen Ajax en PSV in actie in de Europa League. Ajax ging relatief eenvoudig door naar de volgende ronde en is daarbij gekoppeld aan BSC Young Boys, zo werd vandaag bekend. PSV won gisteravond wel met 2-1 van Olympiakos, maar het was helaas niet genoeg om een 4-2 verlies uit de heenwedstrijd weg te poetsen.

Dan gebeurde er uiteraard ook weer genoeg buiten de voetbalvelden om. Zo riep de Tweede Kamer op tot een boycot van het WK in Qatar, werd de avondklok door de rechtbank toegestaan en werd Nederland weer overladen door héérlijk zonnig weer.

Dat en nog veel meer in een nieuwe Veronica Inside. Vanaf 20.30 uur bij Veronica!

Valentijn bang voor Jan Boskamp na uitspraak: 'Dadelijk kom ik hem tegen!'

Valentijn bang voor Jan Boskamp na uitspraak: 'Dadelijk kom i...
17:40
Valentijn bang voor Jan Boskamp na uitspraak: 'Dadelijk kom i...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.