Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Jan Boskamp!

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Jan Boskamp!

22 feb 2021, 17:00

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma met de man die de bulderendste lach heeft van de Benelux, die de grootste Feyenoord-fan van het noordelijk halfrond is en de hardste klappen aan tafel uitdeelt: Jan Boskamp!

Uiteraard zal hij vanavond weer worden vergezeld door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Het gehele voetbalweekend zal daarbij uitgebreid aan bod komen, want ook dit weekend is er weer genoeg gebeurd.

Zo begon Feyenoord dramatisch in Enschede tegen FC Twente, ondanks dat het gelijk wist te spelen; wisselde Roger Schmidt er weer lustig op los en was Sébastien Haller met twee doelpunten belangrijk voor Ajax. Daarnaast zagen we nog hoe Heracles Almelo-coach Frank Wormuth Hélène Hendriks de schuld gaf van de verloren wedstrijd tegen RKC en schreef Wilfred vrijdagavond geschiedenis door de GEHELE Toto goed te voorspellen.

Kortom, er is weer genoeg te bespreken bij een nieuwe Veronica Inside. Vanaf 20.30 uur bij Veronica!

Warm ondertussen lekker op met onderstaand fragment met Jan!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.