Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Hans Kraay jr. en Chris Woerts

Vanavond te gast bij Veronica Inside: Hans Kraay jr. en Chris Woerts

8 mrt 2021, 14:58

Vanavond staat er weer een nieuwe Veronica Inside op het programma met ditmaal te gast: Hans Kraay jr. en Chris Woerts. Uiteraard zijn zoals altijd Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee weer van de partij.

Ook dit voetbalweekend is er weer genoeg gebeurd in de Eredivisie en daarbuiten. Zo vermorzelde Feyenoord VVV-Venlo door met 6-0 te winnen. De ploeg van trainer Hans de Koning had werkelijk niets in te brengen in De Kuip. Na afloop van deze wedstrijd liet Dick Advocaat weten deze zomer aan de slag te gaan voor Veronica Inside.

PSV en Ajax boekten allebei een degelijke overwinning. Ajax won met 3-1 van Groningen en in Sittard stond na negentig minuten eenzelfde stand op het scorebord in het voordeel van de Eindhovenaren. Vitesse boekte een belangrijke zege door AZ met 2-1 aan de kant te schuiven. Echter, in Arnhem ging het vooral over de afwezigheid van Riechedly Bazoer, die om disciplinaire reden geschorst was. Trainer Thomas Letsch gaf na afloop, een soort van, uitleg. Aanvoerder Remko Pasveer ging nog even in op Johans suggestie om de keeper te selecteren voor Oranje.

Verder stonden er verschillende derby's in het buitenland op het programma en werd de voorselectie van Oranje gisteravond bekend gemaakt.

Er is dus weer genoeg te bespreken in een nieuwe Veronica Inside: om 20.30 uur bij Veronica!

Warm alvast op met een lekker fragment van afgelopen vrijdag: Jan wint SponsorRing voor commercial Droomparken, Johan niet onder de indruk

Jan wint SponsorRing voor commercial Droomparken; Johan niet ...
2:45
Jan wint SponsorRing voor commercial Droomparken; Johan niet ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.