Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast bij de Oranjezomer: Jan Boskamp en Hélène Hendriks

Vanavond te gast bij de Oranjezomer: Jan Boskamp en Hélène Hendriks

14 juni 2021, 15:10

De Oranjezomer zou niet compleet zijn zonder dat Jan Boskamp minstens een klap heeft uitgedeeld aan de mannen. Vanavond krijgt hij daar voor het eerst de kans voor als gast aan tafel.

De Oranjezomer ging afgelopen donderdag van start bij SBS6. Waar eerder Dick Advocaat, Wim Kieft en Hans Kraay Jr. aanschoven, is het nu de beurt aan Jan Boskamp. En wat hebben we hem gemist! Er valt ook vanavond weer genoeg te bespreken op Slot Zeist. Zo zal er vast en zeker nagepraat worden over de wedstrijd van Oranje tegen Oekraïne, maar staan er vandaag ook weer drie potjes op het programma, waaronder Spanje tegen Zweden.

In de vroege Oranjezomer zullen we tevens gaan crosstalken met Hélène Hendriks en in de late editie schuift Hélène aan aan de bar.

Vanavond om 20.00 uur en 22.55 uur een nieuwe uitzending van De Oranjezomer: het EK!

Jan Boskamp maakt opstelling Nederlands elftal: 'Ik hoop dat ...
10:16
Jan Boskamp maakt opstelling Nederlands elftal: 'Ik hoop dat ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.