Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond bij Veronica Inside: Wim Kieft en Martijn Krabbendam

Vanavond bij Veronica Inside: Wim Kieft en Martijn Krabbendam

19 feb 2021, 18:05

Vanaf 20.30 uur kijk je weer naar een nieuwe Veronica Inside! Vanavond is Wim Kieft te gast en zal Martijn Krabbendam aan het tafeltje aanschuiven. Zoals altijd zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer van de partij.

Ook deze week is er weer genoeg gebeurd in voetballand. Feyenoord werd uitgeschakeld in de TOTO KNVB-Beker, FC Barcelona werd in eigen huis met de grond gelijk gemaakt door Paris Saint-Germain en PSV liep tegen een pijnlijke 4-2 nederlaag aan in de Europa League. Ajax wist wel van zijn tegenstander te winnen.

Daarnaast wist Willem Engel een rechtszaak tegen de staat te winnen, maar bleef de avondklok staan; zakte Wopke Hoepstra figuurlijk door het ijs en opnieuw keken er ruim een miljoen mensen naar Marble Mania.

Kortom, er is weer genoeg te bespreken in een nieuwe aflevering van Veronica Inside: vanavond vanaf 20.30 uur bij Veronica!

Warm je alvast op met deze héérlijke anekdote van afgelopen maandag!

René verwisselde video-analyse voor pikante video bij Oranje
1:22
René verwisselde video-analyse voor pikante video bij Oranje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.