Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond bij Veronica Inside: Wim Kieft, Chris Woerts én groot nieuws over Pieter de Jongh

Vanavond bij Veronica Inside: Wim Kieft, Chris Woerts én groot nieuws over Pieter de Jongh

22 mrt 2021, 17:30

Er staat maandagavond een bomvolle show op het programma bij Veronica Inside. Naast Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zal ook Wim Kieft naar Hilversum afreizen om aan tafel plaats te nemen.

Er is dit voetbalweekend weer genoeg gebeurd in de Eredivisie: AZ won de topper met PSV, Feyenoord speelde - tot ongenoegen van Dick Advocaat - gelijk tegen laagvlieger FC Emmen en Ajax was met 5-0 te sterk voor ADO Den Haag.

Ook buiten Nederland gebeurde er een hoop. Wout Weghorst, die vorige week afviel bij Oranje, was weer trefzeker in de Bundesliga, Dest was met zijn ijzersterke optreden belangrijk voor FC Barcelona en Noa Lang liet zich gaan in de slotfase van het met 0-2 verloren duel met Royal Antwerp.

Om de avond met een knaller af te sluiten zal ook Chris Woerts, die tussen de bedrijven door tijd heeft weten vrij te maken, plaatsnemen in de studio. En de sportmarketeer komt niet met lege handen: Chris neemt baanbrekend nieuws mee over Pieter de Jongh, die vorige week het internet veroverde.

Kortom, genoeg te bespreken in een nieuwe aflevering van Veronica Inside: vanavond vanaf 20:30 uur bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.