Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond bij Veronica Inside: Valentijn Driessen en Chris Woerts

Vanavond bij Veronica Inside: Valentijn Driessen en Chris Woerts

10 sep 2021, 15:13

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Valentijn Driessen zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Verder is Chris Woerts ook aanwezig in de studio.

Eerder deze week werd Valentijn nog aangepakt door bondscoach Louis van Gaal tijdens de persconferentie in aanloop naar het afgelopen WK-kwalificatieduel met Turkije. Vandaag haalde de Chef Voetbal van De Telegraaf zelf hard uit naar de directie van Feyenoord. Volgens Driessen krijgt de jeugdopleiding van de Rotterdammers door de Disney-documentaire namelijk een slecht beeld.

Verder is Lionel Messi weer een record rijker. Messi leidde Argentinië in de kwalificaties voor het WK van 2022 naar een zege van 3-0 op Bolivia en hij maakte alle doelpunten. Met zijn zevende hattrick voor het nationale team passeerde hij de legendarische Braziliaan Pelé als topscorer van Zuid-Amerika met 79 interlandtreffers. Het oude record van Pelé stond op 77 goals. Ook zal Woerts ingaan op de allerlaatste ontwikkelingen rondom ADO Den Haag. De Hagenezen moeten namelijk serieus vrezen voor het voortbestaan van de club.

Kortom er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.